Uitvaartverzekering
Uitvaartverzekering
Uitvaartverzekering

DLE Uitvaartverzekering

De Laatste Eer Steenwijk. Een vertrouwde naam, een goed gevoel. Al ruim 130 jaar zijn wij als begrafenisvereniging een begrip voor velen. Wij staan dichtbij onszelf en vooral dichtbij u.

Met DLE Uitvaartverzekering zijn wij thuis in heel Nederland. Onze verzekeringen hebben de persoonlijke wens als uitgangspunt. Daarmee heeft u de zekerheid dat de invulling van uw afscheid past bij wie u bent. In onze ogen precies zoals een uitvaart moet zijn.

Helder en duidelijk

De DLE Uitvaartverzekeringen geven zekerheid en vertrouwen. Wat wij met u afspreken staat ook werkelijk vast. Dat geldt voor onze premies gedurende de gehele looptijd én voor het afgesproken kapitaal dat wij uiteindelijk uitkeren. Want afspraak is afspraak.

Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Een begrafenis is echter duurder dan cremeren omdat er grafrechten voldaan moeten worden. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een verzekering van DLE Uitvaartverzekering geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld met gemiddeld een 9,45 !