Uitvaartverzekering
Uitvaartverzekering
Uitvaartverzekering

Onze adviseurs

Een uitvaart kost geld. Vaak lopen de kosten hoger op dan verwacht. Vooral wanneer de wensen bijzonder of groot zijn. Met een goed advies weet u waar u aan toe bent en welke uitvaartverzekering bij u past.

Bij DLE Uitvaartverzekering werken op dit moment drie adviseurs die u kunnen en mogen adviseren op het gebied van uitvaartverzekeringen.
Al onze adviseurs beschikken over de diploma’s die de Autoriteit Financiële Markt (AFM) eist. Daarmee kunt u erop vertrouwen dat het goed zit.

Daarnaast is de vraag 'hoe voldoe ik de kosten van mijn uitvaart later' niet zomaar te beantwoorden. Een persoonlijk gesprek om alle aspecten en mogelijkheden te belichten, is verstandig.
Heeft u het goed geregeld, dan heeft u er voorlopig geen omkijken naar.

Wij stellen onze adviseurs hieronder graag aan u voor.

Jaline Jaarsma -'het nut van een verzekering wordt nog steeds onderschat'

Jaline werkt inmiddels ruim 7 jaar bij De Laatste Eer als verzekeringsadviseur. Zij vindt het belangrijk om een goed advies te geven en daadwerkelijk van toegevoegde waarde voor de klant te kunnen zijn. Het nut van een verzekering wordt nog steeds onderschat. “Ik merk dat niet alle mensen het belang inzien van een uitvaartverzekering. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden om een uitvaart te financieren, waarvan de uitvaartverzekering er één van is. Ik zie het als mijn taak om mensen goed over de mogelijkheden te informeren en samen tot een goede keuze te komen.”

Jaline woont samen met haar man en twee kinderen in IJlst. Ze gaat graag op pad met haar gezin en vindt het leuk om te sporten met andere mama's. 

Robert Veneman - 'duidelijk, open en eerlijk zijn, dat zijn de juiste ingrediënten voor een goed gesprek en passend advies'

 
Heeft als verzekeringsadviseur jarenlange ervaring in de uitvaartbranche. Merkt dat mensen altijd tevreden en opgelucht zijn, wanneer het eenmaal goed geregeld is. Niet alleen voor henzelf, maar ook voor hun nabestaanden.

Robert vindt dat mensen moeten weten waar ze aan toe zijn en niet voor verrassingen komen te staan. 'Ik zie en voel dit ook als mijn missie. Om mensen structureel te voorzien van de juiste informatie. Juist in deze digitale tijd wordt het als prettig ervaren dat we persoonlijk aan huis komen. Voor uitleg en een advies'.

Robert woont in Havelte en probeert zoveel mogelijk te genieten van de bosrijke omgeving aldaar. Daarnaast nog groot liefhebber van muziek op vinyl uit de jaren '60 & '70.

David Meiboom -'ruim 100 jaar nog steeds van betekenis mogen zijn'

 
Dienstverlening en persoonlijk contact, past hem helemaal. Kwaliteit en maatwerk, daar gaat hij voor. Het gaat hem om de klant, of het nu nabestaanden betreft of verzekerden. Iedereen hoort ècht centraal te staan. Niets mooiers dan voor de regio en haar inwoners van betekenis te mogen zijn. 

David vindt dat Nederlanders meer oog moeten hebben voor hun toekomstige financiële situatie bij pensionering en overlijden. 'Iedereen vindt het belangrijk om iets financieel geregeld te hebben. Voor later. Toch wordt er in de praktijk nog te weinig aandacht aan besteed'.

Hij is gek op (strip)boeken, Manga, comics, historie, rugby en oude auto's. David is o.a. voorzitter van de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU), voorzitter RvC Noordelijk Grondbezit en bestuurslid Stichting IJssellandrally en Automobiel Sport Club "de IJsselrijders".

Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Een begrafenis is echter duurder dan cremeren omdat er grafrechten voldaan moeten worden. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een verzekering van DLE Uitvaartverzekering geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld met gemiddeld een 9,45 !