Onze adviseurs

Een uitvaart kost geld. Vaak lopen de kosten hoger op dan verwacht. Vooral wanneer de wensen bijzonder of groot zijn. Met een goed advies weet u waar u aan toe bent en welke uitvaartverzekering bij u past.

Bij DLE Uitvaartverzekering werken op dit moment drie adviseurs die u kunnen en mogen adviseren op het gebied van uitvaartverzekeringen.
Al onze adviseurs beschikken over de diploma’s die de Autoriteit Financiële Markt (AFM) eist. Daarmee kunt u erop vertrouwen dat het goed zit.

Daarnaast is de vraag 'hoe voldoe ik de kosten van mijn uitvaart later' niet zomaar te beantwoorden. Een persoonlijk gesprek om alle aspecten en mogelijkheden te belichten, is verstandig. Heeft u het goed geregeld, dan heeft u er voorlopig geen omkijken naar.

Wij stellen onze adviseurs hieronder graag aan u voor.

Jaline Jaarsma -'het nut van een verzekering wordt nog steeds onderschat'

Jaline werkt inmiddels 3 jaar bij De Laatste Eer als verzekeringsadviseur. Zij vindt het belangrijk om een goed advies te geven en daadwerkelijk van toegevoegde waarde voor de klant te kunnen zijn. Het nut van een verzekering wordt nog steeds onderschat.“Ik merk dat niet alle mensen het belang inzien van een uitvaartverzekering. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden om een uitvaart te financieren, waarvan de uitvaartverzekering er één van is. Ik zie het als mijn taak om mensen goed over de mogelijkheden te informeren en samen tot een goede keuze te komen.”
Jaline woont samen met haar man en zoontje in IJlst. Verder is ze actief bij de volleybalvereniging en houdt ze van uitjes met haar familie en vrienden. 

Robert Veneman - 'duidelijk, open en eerlijk zijn, dat zijn de juiste ingrediënten voor een goed gesprek en passend advies'

 
Heeft als verzekeringsadviseur jarenlange ervaring in de uitvaartbranche. Merkt dat mensen altijd tevreden en opgelucht zijn, wanneer het eenmaal goed geregeld is. Niet alleen voor henzelf, maar ook voor hun nabestaanden.
Robert vindt dat mensen moeten weten waar ze aan toe zijn en niet voor verrassingen komen te staan. 'Ik zie en voel dit ook als mijn missie. Om mensen structureel te voorzien van de juiste informatie. Juist in deze digitale tijd wordt het als prettig ervaren dat we persoonlijk aan huis komen. Voor uitleg en een advies'.
Robert woont in Havelte en probeert zoveel mogelijk te genieten van de bosrijke omgeving aldaar. Tevens actief als budgetcoach. Daarnaast nog groot liefhebber van muziek op vinyl uit de jaren '60 & '70.

David Meiboom -'ruim 100 jaar nog steeds van betekenis mogen zijn'

 
Dienstverlening en persoonlijk contact, past hem helemaal. Kwaliteit en maatwerk, daar gaat hij voor. Het gaat hem om de klant, of het nu nabestaanden betreft of verzekerden. Iedereen hoort ècht centraal te staan.
David vindt dat Nederlanders meer oog moeten hebben voor hun toekomstige financiële situatie bij pensionering en overlijden. 'Iedereen vindt het belangrijk om iets financieel geregeld te hebben. Voor later. Toch wordt er in de praktijk nog te weinig aandacht aan besteed'.
Niets mooiers dan voor de regio en haar inwoners van betekenis te mogen zijn.  Hij is gek op (strip)boeken, historie en oude auto's.  David is o.a. lid Raad van Toezicht van de Vereniging Federatie Financiële Planners, bestuurslid Automobiel Sport Club "de IJsselrijders", bestuurslid van de BGNU (branchevereniging van gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen) en bestuurslid van het Nederlandse Rode Kruis in Gelderland, waar hij woonachtig is.

Bereken premie
--
Info over deze verzekering Neem contact met mij op
Bel me terug uitvaartverzekering
Wilt u dat we u zo snel mogelijk terug bellen voor meer informatie?
Laat het ons hier weten
De Laatste Eer Uitvaart Verzekering
Menu