Uitvaartverzekering
Uitvaartverzekering
Uitvaartverzekering

Open en transparant, duidelijkheid voor u

Wij staan voor openheid en transparantie. Heldere woorden en duidelijke afspraken die wij daadwerkelijk nakomen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u mag verwachten.

DLE Uitvaartverzekering werkt met een uitvaartverzekering die een vast afgesproken kapitaal uitkeert. Geen natura-verzekeringen waarbij u niet zeker weet wat u er voor terugkrijgt bij een overlijden. Een vast kapitaal en een vaste premie gedurende een vaste looptijd. Heel duidelijk en vooral heel transparant.

Wij zijn wettelijk verplicht, zoals alle financiële dienstverleners, om de kosten van een advies in rekening te brengen evenals de kosten voor het administratief verwerken van de verzekering, zogeheten distributiekosten. Wij proberen vanuit de verenigingsgedachte de kosten zo laag mogelijk te houden. 

Onze verschillende uitvaartverzekeringen lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek. Anders dan wat veel mensen denken, komt er meer kijken bij een uitvaart en hoe de kosten daarvan te bekostigen. Investeren in een echt adviesgesprek loont de moeite!

Wij geloven in persoonlijk contact, advies en maatwerk. Daarom zijn er 3 personen bij DLE Uitvaartverzekering die over de juiste diploma's en vergunningen beschikken om u te mogen adviseren.

 
Ingeval van overlijden keren wij extra € 200 uit als korting op de kosten van uw uitvaart als deze door De Laatste Eer verzorgd wordt.

 

Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Een begrafenis is echter duurder dan cremeren omdat er grafrechten voldaan moeten worden. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een verzekering van DLE Uitvaartverzekering geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld met gemiddeld een 9,45 !