Verzekeringen
UItvaartverzekering
Uitvaartverzekering

Welke verzekeringen

Bij DLE Uitvaartverzekering verzekert u uw wensen voor later. En naast zekerheid geeft u uw nabestaanden ruimte voor de herinnering aan uw leven. Daarmee is een verzekering van DLE Uitvaartverzekering een bewuste en vooral waardevolle keuze.

Een vast bedrag, een vaste premie

Kiezen voor DLE Uitvaartverzekering is kiezen voor zekerheid. Anders dan bij natura-polissen, waarmee men voor een bepaald bedrag goederen en diensten krijgt uitgekeerd, werken wij alleen met sommen-polissen. Hiermee weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Met de DLE Uitvaartverzekering sommen-polissen verzekert u een vast bedrag tegen een vaste premie voor een afgesproken tijd. Bij overlijden keren wij altijd het verzekerde bedrag uit. Uw nabestaanden kunnen hiermee de kosten van het afscheid voldoen. Heel transparant en duidelijk.

De verzekering die bij u past

DLE Uitvaartverzekering biedt vier verschillende uitvaartverzekeringen. Wij hebben deze afgestemd op leeftijd en de wensen die u heeft.

Wij hebben naast de meest gevraagde standaardverzekering ook een verzekering om speciaal voor jongeren en senioren te verzekeren.

Naast onze verzekeringen hebben wij vanoudsher ook een Depositofonds. U kunt zelf bepalen welk bedrag u in het Depositofonds stort als vooruitbetaling voor uw uitvaart. Op uw storting wordt, indien mogelijk, uiteraard een rente vergoed.

Ook kunt 'lid' worden van onze uitvaartvereniging.

Het lidmaatschap kost slechts eenmalig € 0,45 per leeftijdsjaar.
Ingeval van overlijden keren wij dan € 45,38 uit en u ontvangt € 200 korting op de kosten van uw uitvaart als deze door ons verzorgd wordt.

Deze korting ontvangt u natuurlijk ook als u bij ons verzekerd bent en uw uitvaart door ons laat verzorgen!

Wilt u snel de belangrijkste kenmerken weten van onze verzekeringen?

Daar is de Verzekeringskaart voor bedoeld.

Verzekeringskaart-button_new.png

Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Een begrafenis is echter duurder dan cremeren omdat er grafrechten voldaan moeten worden. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een verzekering van DLE Uitvaartverzekering geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld met gemiddeld een 9,45 !