Premie uitvaartverzekering berekenen

Premie uitvaartverzekering berekenen

Een verzekering van DLE Uitvaartverzekering geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.

Het lijkt misschien allemaal zo eenvoudig. Toch komt er bij een uitvaartverzekering meer bij kijken. We helpen u graag met een persoonlijk advies.

Bereken hier eenvoudig indicatief uw premie voor de uitvaartverzekering:

Premie betalen

Afhankelijk van uw wensen kunt u de premie van de uitvaartverzekering betalen voor o.a. een periode van 10, 20 of 30 jaar. Maar ook tot uw 80e leeftijd of zelfs levenslang. De premie wordt maandelijks geïncasseerd van uw IBAN rekening.
De looptijd van de premie, zegt niets over het verzekerde bedrag van uw verzekering. Het geeft alleen maar aan hoe lang u de premie moet betalen.
Na de eerste premiebetaling bent u al verzekerd voor het bedrag van de uitvaartverzekering.

Wat als u de premie even niet kunt betalen

En dan heeft u een goede uitvaartverzekering die past bij uw wensen. Het valt u echter niet mee om de premie te kunnen blijven betalen. Omstandigheden kunnen altijd veranderen. Laat u het ons vooral weten. Samen kijken we naar een passende oplossing.

Dit is belangrijk.  Mocht u de premie niet betalen, dan ontvangt u van ons een betalingsherinnering. Na 44 dagen zijn wij gehouden de verzekering op te schorten of zelfs te beëindigen. U bent dan niet meer verzekerd!

Dat is een situatie die wij niet gewenst vinden. Tijdig contact met ons opnemen is dan ook echt het beste.

En wat als u de premie helemaal niet meer kunt betalen

Het is goed om te weten dat de betaalde premies nooit weg zijn. Kunt u de maandelijkse premie echt niet meer voldoen en kunnen we geen oplossing met elkaar vinden, dan maken wij uw verzekering “premievrij”. Dit betekent dat wij de opgebouwde waarde van uw verzekering uitrekenen. Deze waarde blijft altijd voor u gereserveerd tot het moment van overlijden. Vanaf het moment dat uw verzekering premievrij wordt, stopt ook de betaling van de maandelijkse premie.

Het uitrekenen van de opgebouwde waarde vindt plaats op basis van een rekenmethode opgesteld door een externe actuaris.

Uw berekening premie uitvaartverzekering
--
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Een begrafenis is echter duurder dan cremeren omdat er grafrechten voldaan moeten worden. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een verzekering van DLE Uitvaartverzekering geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld met gemiddeld een 9,45 !