Verzekeringen
UItvaartverzekering
Uitvaartverzekering

Depositofonds

DLE Uitvaartverzekering beschikt eveneens over een Depositofonds. Dit fonds kan gebruikt worden om alvast een geldbedrag te reserveren voor een afscheid. U doet dus feitelijk een vooruitbetaling op de toekomstige kosten van uw uitvaart. U kunt hierbij zelf de bestemming aan ons doorgeven. In geval van overlijden zorgen wij ervoor dat het bedrag aangewend wordt waarvoor het daadwerkelijk bedoeld is.

Over uw inleg ontvangt u jaarlijks een rente, indien het Depositofonds zelf rente ontvangt over haar spaargeld. Het gebruik van ons Depositofonds is zonder kosten. Het Depositofonds is ondergebracht in een stichting die los staat van DLE Uitvaartverzekering. Uw inleg kunt u dan ook nooit kwijtraken.

Wilt u meer informatie over deze specifieke mogelijkheid?

Neemt u dan contact met ons op. 

Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Een begrafenis is echter duurder dan cremeren omdat er grafrechten voldaan moeten worden. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een verzekering van DLE Uitvaartverzekering geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld met gemiddeld een 9,45 !