Kosten uitvaartverzekering

Kosten uitvaartverzekering

DLE Uitvaartverzekering werkt niet met afsluitprovisies of bonussen. Dat doen we nu niet en dat hebben we ook nooit gedaan. Dat strookt niet met onze achtergrond en bedrijfsfilosofie.

Op dit moment zijn wij wettelijk verplicht, zoals alle financiële dienstverleners, om de kosten van een advies in rekening te brengen evenals de kosten voor het administratief verwerken van de verzekering, zogeheten distributiekosten. Wij proberen vanuit de verenigingsgedachte de kosten zo laag mogelijk te houden. De advieskosten bedragen bij ons € 24 en distributiekosten € 16. Deze bedragen worden eenmalig door middel van automatische incasso in rekening gebracht.

Vergelijkingskaart

In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo’n document. Zo kunt u DLE Uitvaartverzekering en onze kosten vergelijken met andere aanbieders.

Vergelijkingskaart

Productwijzer

Deze productwijzer verwijst naar de belangrijke kenmerken van de uitvaartverzekeringen van DLE Uitvaartverzekering.

Productwijzer

Dienstenwijzer

De verzekeringsbedrijfstak hecht aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Daarom eist de Wet op het financieel toezicht (Wft) dat consumenten voorafgaand aan het tot stand komen van een overeenkomst inzicht krijgen in de aard van de diensten die geboden worden.

Dienstenwijzer

Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Een begrafenis is echter duurder dan cremeren omdat er grafrechten voldaan moeten worden. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een verzekering van DLE Uitvaartverzekering geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld met gemiddeld een 9,45 !