Verzekeringen
UItvaartverzekering
Uitvaartverzekering

Seniorenverzekering

Deze verzekering is voor iedereen die 55 jaar of ouder is en alsnog een uitvaartverzekering wil afsluiten. Een gezondheidsverklaring is niet nodig. Hierdoor is het risico voor DLE Uitvaartverzekering hoger. Bij overlijden binnen twee jaar wordt dan ook alleen de betaalde premie uitgekeerd. Bij overlijden na twee jaar wordt het volledige verzekerd kapitaal uitgekeerd. Ingeval van overlijden als gevolg van een ongeval wordt het verzekerd kapitaal altijd uitgekeerd.

Premie of koopsom

Bij DLE Uitvaartverzekering kan deze verzekering afgesloten worden vanaf 55 jarige leeftijd. Dat kan op basis van premiebetaling of tegen een eenmalige koopsom.

Looptijd premiebetalingen

Premiebetaling kan op basis van 10 jaar of tot 80 jarige leeftijd. De premiebetaling kan in principe alleen voldaan worden door middel van automatische incasso. U bepaalt zelf de frequentie van betaling: per maand, kwartaal, halfjaar of per jaar.

Vanaf 76 jaar kan alleen nog tegen een éénmalige koopsom worden afgesloten. Het te verzekeren bedrag bedraagt minimaal € 1.000 en maximaal € 8.000. Het verhogen van het te verzekeren bedrag kan altijd zonder aanvullende gezondheidswaarborgen mits de 76 jarige leeftijd nog niet is bereikt.

Gezondheidsverklaring

U hoeft voor het sluiten van een Seniorenverzekering geen gezondheidsverklaring in te vullen. DLE Uitvaartverzekering loopt hierdoor een wat hoger risico; daarom wordt bij overlijden binnen twee jaar de uitkering beperkt tot de betaalde premies of de koopsom. Bij overlijden door een ongeval binnen twee jaar na het afsluiten van de verzekering wordt het gehele verzekerde bedrag uitgekeerd.

Seniorenverzekering 

Algemene voorwaarden Seniorenverzekering  Verzekeringskaart Seniorenverzekering

Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Een begrafenis is echter duurder dan cremeren omdat er grafrechten voldaan moeten worden. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een verzekering van DLE Uitvaartverzekering geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld met gemiddeld een 9,45 !