Menu

Bij DLE verzekert u uw wensen voor later. En naast zekerheid geeft u uw nabestaanden ruimte voor de herinnering aan uw leven. Daarmee is een uitvaartverzekering van DLE een bewuste en vooral waardevolle keuze.

Een vast bedrag, een vaste premie

Kiezen voor DLE is kiezen voor zekerheid. Anders dan bij natura-polissen, waarmee men voor een bepaald bedrag goederen en diensten krijgt uitgekeerd, werken wij alleen met kapitaal-polissen. Hiermee weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Met de DLE kapitaal-polissen verzekert u een vast bedrag tegen een vaste premie voor een afgesproken tijd. Bij overlijden keren wij altijd het verzekerde bedrag uit. Uw nabestaanden kunnen hiermee de kosten van het afscheid voldoen. Heel transparant en duidelijk.

De verzekering die bij u past

DLE biedt vier verschillende uitvaartverzekeringen. Wij hebben deze afgestemd op leeftijd en de wensen die u heeft.

Wij hebben naast de meest gevraagde standaardverzekering ook een verzekering speciaal voor jongeren, senioren en om een grafmonument te verzekeren.

Naast onze verzekeringen hebben wij vanoudsher ook een Depositofonds. U kunt zelf bepalen welk bedrag u in het Depositofonds stort voor uw uitvaart. Op uw storting wordt uiteraard een rente vergoed.

Ook kunt 'lid' worden van onze uitvaartvereniging.
Het lidmaatschap kost slechts eenmalig € 0,45 per leeftijdsjaar.
Ingeval van overlijden keren wij dan € 45,38 uit en u ontvangt € 200 korting op de kosten van uw uitvaart als deze door ons verzorgd wordt.

Deze korting ontvangt u natuurlijk ook als u bij ons verzekerd bent en uw uitvaart door ons laat verzorgen!

Wilt u snel de belangrijkste kenmerken weten van onze verzekeringen?
Daar is de Verzekeringskaart voor bedoeld.

Verzekeringskaart-button_new.png

Bereken premie
--
Info over deze verzekering Neem contact met mij op
De Laatste Eer Uitvaart Verzekering
Vraag over de verzekering?