Uitvaartverzekering
Uitvaartverzekering
Uitvaartverzekering

Uitnodiging ledenvergadering
Steenwijk, dinsdag 25 juni 2024

 

We zijn volop in beweging en kijken ernaar uit om u bij te praten over de ontwikkelingen binnen onze vereniging. Het belooft een bijzondere bijeenkomst te worden waarin we belangrijke zaken bespreken en vooruitkijken naar de toekomst.

De voortgang van de plannen voor een crematorium in Steenwijk, onze plannen voor een Leden Adviesraad etc. Maar ook gaan we na 12 jaar afscheid nemen van onze directeur en hopen we zijn opvolger te kunnen voorstellen.

We zijn er heel blij mee dat we ‘The Lasses” hebben kunnen strikken voor een klein concert als afsluiting van de bijeenkomst.                         the-Lasses.jpg

Wij praten u graag bij op onze ledenvergadering.

Aanmelden
Komt u ook op de ledenvergadering?
Meld u dan aan via onderstaande knop of via telefoonnummer 0521 – 513 660.
Dit kan tot uiterlijk 23 juni a.s.

ik meld mij aan

Hierbij nodigen wij u, als lid van De Laatste Eer Steenwijk, uit voor de algemene ledenvergadering van Onderlinge Uitvaartverzekering De Laatste Eer U.A. U bent meer dan welkom op dinsdag 25 juni om 19.30 uur in de koffiekamer van De Laatste Eer aan de Kornputsingel 42 te Steenwijk.
De ledenvergadering duurt naar verwachting circa 1,5 uur. 

De notulen van de vorige ledenvergadering, een uittreksel van de jaarrekening 2023, liggen vanaf 18 juni ter inzage bij ons op kantoor.

De agenda

Opening en vaststelling agenda om 19.30 uur                               

  1. Ingekomen stukken en mededelingen
  2. Notulen ledenvergadering 27 juni 2023
  3. Toelichting op 2023 en vooruitblik 2024
  4. Toelichting en vaststelling jaarrekening 2023 alsmede décharge bestuur
  5. Informeren plannen voor inrichten Ledenadviesraad
  6. Goedkeuren voorstel hypothecair belasten vastgoed
  7. Afscheid directeur David Meiboom en voorstellen/kennismaken met zijn opvolger
  8. Rondvraag
  9. Sluiting

      Pauze

the-Lasses.jpg     

Optreden in de Kapel van 'The Lasses'

The Lasses spelen elk jaar tijdens Kopje Cultuur bij ons, vanwege de geweldige akoestiek in onze kapel. Daarom hebben we ze nu gevraagd om ook bij onze ledenvergadering een klein optreden te verzorgen. The Lasses staan bekend om hun geweldige vertolkingen van Ierse, Schotse en Amerikaanse folk, en hun troostrijke eigen werk. Met hun bijzondere tweestemmigheid en ontspannen podiumpresentatie weten ze elk publiek voor zich te winnen.
 
Sophie Janna en Margot Merah hebben de afgelopen jaren de hele wereld over gereisd met hun muziek: van Schotland tot Amerika tot Japan. Centraal bij The Lasses staat altijd de samenzang waarbij de stemmen elkaar perfect aanvullen en versterken. In het najaar van 2023 presenteerden ze hun vijfde album ‘Near Far’ in een uitverkochte zaal van Paradiso in Amsterdam. Ook in de pers werd het album enthousiast ontvangen.
 
“Wat zingen zij superieur" – de Volkskrant
                                            
                                  "Hemelse samenzang" - AltCountry


                                                        "Een schitterende ode aan de menselijke stem" - Blues 'n Roots

 

Aansluitend is er een informeel samenzijn met een hapje en een drankje. U wordt van harte uitgenodigd om kennis te maken en informeel van gedachten te wisselen met bestuursleden, bedrijfsleidsters, medewerkers etc. en onze nieuwe directeur.

 

Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Een begrafenis is echter duurder dan cremeren omdat er grafrechten voldaan moeten worden. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een verzekering van DLE Uitvaartverzekering geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld met gemiddeld een 9,45 !